Suzanna Aghajanyan professioneel klassieke zangeres en gediplomeerde zangdocent. In 1992 afgestudeerd aan het Staats Conservatorium 'Komitas' in Jerevan, Armenië. Al 30 jaar werkzaam in de muziekwereld. 

Vanwege mijn diploma’s en ervaringen met oude muziek, klassieke muziek maar ook met moderne pop, jazz, blues en musical ben ik in staat om leerlingen op een professionele manier te begeleiden en is mijn zangpraktijk uitgegroeid tot een gevarieerde lespraktijk.

Ik beschik dus over een uitgebreide muziekbibliotheek met zowel klassieke als lichte muziekstukken en ik heb regelmatig cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de lensmethodiek.

Dit alles zorgt ervoor dat ik een brede kennis heb van mijn vakgebied: zang en piano. Lessen zijn mogelijk in het Nederlands/Engels/Russisch/Armeens.

"Ik wil kinderen en volwassenen kennis laten maken met de wereld van muziek"

Mijn enthousiasme is erg belangrijk bij kinderen: hoe enthousiaster ik ben, hoe leuker zij het vinden. Ik zorg altijd voor gezelligheid en goed contact met mijn leerlingen, zodat ze gemotiveerd blijven om verder te gaan en wat te doen met hun talent. Daar doe ik het ten slotte voor